100 tipů, kam jít na procházku v Praze

Aktuality Celá ČR

Blížící se zajímavé akce

Valtické vinné trhy na zámku Valtice

Přijďte si vychutnat až 650 vzorků vín.
Valtice, Jihomoravský kraj

Mamka fest – pestré odpoledne plné akcí pro celou rodinu

Beachklub Ládví se chystá na oslavu 16 let od svého vzniku a připravuje pro návštěvníky hned několik akcí najednou. Hlavní program oslav, který proběhne v neděli 12. května odpoledne, tedy na Den matek, slibuje zajímavý program pro celou rodinu.
Praha 8, Praha

Zahájení lázeňské sezony 2024 v Mariánských Lázních

Město Mariánské Lázně chystá otevření další lázeňské sezóny. Tradičně to bude druhý květnový víkend. Víkend naplněný příjemnou atmosféru a bohatým programem a tentokrát více než slavnostní atmosférou!
Mariánské Lázně, Karlovarský kraj

Noční prohlídky pivovaru Bohemia Regent

Neobvyklá noční prohlídka pivovaru Bohemia Regent vás čeká každý pátek a sobotu 20 hodin.
Třeboň, Jihočeský kraj

50. ročník pochodu Přes tři hrady

Klub českých turistů ve spolupráci s obcemi Sopotnice, Potštejn a s Domovem pod hradem Žampach pořádá již tradiční pochod Přes tři hrady. Jubilejní 50. ročník pochodu Přes tři hrady a 38. ročník cyklojízdy Přes tři hrady na kole.
Sopotnice, Pardubický kraj

Plzeňský Majáles 2024

Majáles je oslava jara a studentského života. Co dělá Majáles takovým, jaký je? Jsou to lidé, kteří se ho účastní. A ti lidé jsou jací? Příjemní, mladí, pozitivní… Majáles je zážitek, který je nejlepší poznat na vlastní kůži, letos již 33. ročník!
Plzeň 1, Plzeňský kraj

Komentovaná krmení a setkání v Zoo Praha

Navštivte zvířata tehdy, kdy jsou nejaktivnější, a odhalte zajímavosti z jejich života. Setkání s oblíbenými zvířaty doplněná poutavým vyprávěním se konají po celý den. Do března 2024 probíhají komentovaná krmení a setkání o všech víkendech a svátcích.
Praha 7, Praha

Prague Dragon Boat Festival 2024

V květnu opět hladinu Vltavy rozčeří stovky pádel.
Praha 4, Praha

Nové články na Kudy z nudy

Vítání ptačího zpěvu

Pod vedením ornitologa NP Šumava.
Chvalšiny, Jihočeský kraj

Jiří Hostýnek – vzpomínkový večer (August Förster a Rok české hudby)

V rámci komponovaného večera představí oblíbené klavírní duo Hostýnek–Novák život, úspěchy, pedagogickou a koncertní činnost Jiřího Hostýnka (1932–2014), od jehož úmrtí letos uplyne 10 let.

Campanula – Sborové jaro na radnici

Campanula Jihlava si na tradiční Sborové jaro v gotické síni jihlavské radnice připravila skladby Antonína Dvořáka – Biblické písně, op. 99 a Šest moravských dvojzpěvů v úpravě L. Janáčka.
Jihlava, Kraj Vysočina

Třemošnické slavnosti

Město Třemošnice slaví 460 let od první zmínky a výročí 30 let města. Přijďte oslavovat v sobotu 1. června od 13 hodin na náměstí.
Třemošnice, Pardubický kraj

EnjoyCard – karta na atrakce Krkonoš

EnjoyCard je letní karta na hlavní atrakce východních Krkonoš, platná 4 dny. Ideální pro rodiny s dětmi, protože s ní můžete využít neomezené jízdy lanovkami SkiResortu, vstup na Stezku korunami stromů, do Aquacentra s welllness i do dětských parků.
Janské Lázně, Královéhradecký kraj

Lužická padesátka 2025

Legendární dálkový pochod a horský běh s více než padesátiletou tradicí. Připraveny pro vás budou trasy 8 km, 15 km, 25 km, 35 km a 50 km krásnou krajinou Lužických a Žitavských hor.
Hrádek nad Nisou, Liberecký kraj

Kavárna Mondieu

Na snídani, oběd, kávu i víno. Na rande i pracovní schůzku. Mondieu je srdeční záležitost. Vyzkoušejte bistro Mondieu v Praze na Maltézském náměstí nebo ve Westfield Chodov.
Praha 4, Praha

Náchodské údolí

Workshop fotogramů technikou kyanotypie uspořádaný v rámci akce Mezinárodní den muzeí a galerií 2024.
Náchod, Královéhradecký kraj