Co dělat o víkendu? Kam na výlet?

Aktuality Celá ČR

Blížící se zajímavé akce

Kouzelný Krumlov 2024

Pohádkově krásné prostředí středověkého města a magie prvomájové noci – oslava na počest nadcházejícího měsíce lásky zve na čarodějnický rej, stavění májky, hudební vystoupení, lampionový průvod, májový jarmark a Den otevřených muzeí a galerií s volným vstupem.
Český Krumlov, Jihočeský kraj

Tulipány v Průhonicích

Pro výstavu tulipánů v Průhonicích jsme vysadili 190 odrůd, které prezentují současné trendy ve šlechtění. Vedle tulipánů jsme rozšířili i výsadby narcisů, hyacintů a řady drobných cibulovin.
Průhonice, Středočeský kraj

Legiovlak 2024

Legiovlak je projekt Československé obce legionářské, který si předsevzal vytvořit věrnou repliku legionářského vlaku z období let 1918–1920, kdy na Transsibiřské magistrále v Rusku probíhaly válečné operace čs. legií.
Plzeň, Plzeňský kraj

Čokoládová tretra 2024

Po 64. se uskuteční unikátní závod pro děti od 6 do 11 let Čokoládová tretra. A podvanácté za hranicemi rodné Ostravy. Po osmé pak i na Slovensku.
Český Těšín, Moravskoslezský kraj

Čarodějnice na Ladronce 2024

Tradiční akce Čarodějnice na Ladronce se uskuteční 30. dubna. Nabídne pestrý doprovodný program, který připraví DDM a spolky působící na MČ Praha 6, jehož součástí bude bohatý doprovodný program a fantastické odpoledne plné sportu, her, hudby, skvělého jídla a jedinečné atmosféry.
Praha 6, Praha

Čarodějnice ve Žlutých lázních 2024

Žluté lázně v pražském Podolí na poslední dubnový den již tradičně připravují Čarodějnický den pro celou rodinu. Těšte se na bohatý program pro malé i velké, vůni klobás a čarodějnickou vatru.
Praha 4, Praha

Čarodějnice v lázních Jeseník 2024

Poslední dubnová noc je od pradávna magická. Někde se otevíraly jeskyně a podzemní sluje s ukrytým pokladem, jinde se slétaly čarodějnice na své reje. Největší dostaveníčka čarodějnic, a to nejen na Jesenicku, se prý děla o Filipojakubské noci na Petrových kamenech v Jeseníkách.
Jeseník, Olomoucký kraj

Čarodějnice na Nováku v Příbrami

Přijďte si užít s dětmi čarodějnice!
Příbram, Středočeský kraj

Nové články na Kudy z nudy

Pražská Sportiáda – Atletika

Na konci června se na vás budeme těšit na dalším pokračování Pražské Sportiády. Tentokrát se zaměříme na atletiku. Přijďte poznat kouzlo sportu, kterému se po právu říká Královna sportu. Mimo Nastyho, moderátora Evropy 2 se můžete těšit také na Zuzku Hejnovou a profesionální atletické trenéry.
Praha 4, Praha

Tři mušketýři po dvaceti letech

Při tradiční akci Léto na zámku se opět setkáme se slavnými mušketýry v pokračování příběhu nazvaném Tři mušketýři po dvaceti letech. Hlavní sezonu jsme letos v březnu zahájili 1. dílem této trilogie a celý příběh ukončíme letos o Vánocích na zámku představením Tři mušketýři ještě po deseti letech.
Karviná, Moravskoslezský kraj

Galerie Prostora

Prostora je galerie v centru Vinohrad, za kterou stojí architektka Marcela Steinbachová, zakladatelka ateliéru Skupina, spolku Kruhu a ředitelka jeho aktivit.
Praha 2, Praha

Týden česko-německé hudby v Jindřichově Hradci

Hradní orchestr, klavírní recitál i vystoupení studentů jindřichohradecké umělecké školy společně s jejich kolegy z Německa. Konec jara bude v Jindřichově Hradci patřit hudbě!
Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj

Slavnostní otevření Knihodělny

Poslední květnový den otevře své dveře dlouho očekávaný projekt Knihodělny, knihařské dílny a muzea Bedřicha Zákosteleckého. Diváci se mohou těšit na koncerty, divadelní představení, výstavu, výtvarné dílny pro děti i dospělé nebo komentované prohlídky. Vstup na celou akci je zdarma.
Strakonice, Jihočeský kraj

Festival IQ Play

Výstava ve Škoda Muzeu.
Mladá Boleslav, Středočeský kraj

Jarní trh

Svěží jarní sortiment, originální rukodělné výrobky a spoustu dobrot na jednom místě nabídne Jarní trh.
Nové Město na Moravě, Kraj Vysočina

Bezplatné komentované prohlídky Památníku T. Bati na 1. máj

Oslavte Svátek práce stylově – navštivte Památník Tomáše Bati ve Zlíně, který bude v duchu baťovských tradic spojených s prvomájovými oslavami otevřen formou komentovaných prohlídek s bezplatným vstupem.
Zlín, Zlínský kraj