Co dělat o víkendu? Kam na výlet?

Aktuality Celá ČR

Blížící se zajímavé akce

Sezóna chřestu 2024 – kupte si jej na farmě v Hostíně u Vojkovic

Pro ten nejlepší gurmánský zážitek platí, že ideální je nakoupit rovnou „z pole“ – to umožňuje prodej přímo v areálu farmy v Hostíně u Vojkovic, 20 minut od Prahy. Během chřestové sezóny zde mají otevřeno každý den od 7 do 17 hodin. Předběžný termín zahájení prodeje: od poloviny dubna.
Hostín u Vojkovic, Středočeský kraj

Plzeňské farmářské trhy 2024

Na Plzeňských farmářských trzích můžete ochutnat a zakoupit velmi kvalitní, autentické, místní (tuzemské) potraviny pěstované a zpracovávané s láskou a respektem k zákazníkům, kterým jsou určeny. Plzeňské farmářské trhy se konají vždy v sobotu od 8 do 12 hodin.
Plzeň, Plzeňský kraj

Český pohár vodáků Otava 2024

Úvodní závod Českého poháru vodáků na Otavě by se měl uskutečnit 20. dubna 2024 v oblíbeném úseku Čeňkova Pila – Radešov a její organizací byl pověřen vodácký oddíl TJ Union Plzeň výborem Českého svazu kanoistiky. Vše však, jako obvykle, záleží na stavu vody.
Rejštejn, Plzeňský kraj

VeteránTechna na brněnském výstavišti

Burza historických vozidel, výstava historických automobilů a motocyklů, prezentace prací restaurátorských dílen probíhá každý rok na jaře a na podzim na brněnském výstavišti. Dříve akce byla pod názvem MotorTechna, dnes VeteránTechna.
Brno, Jihomoravský kraj

10. Běh Chotěšovem 2024

Každoroční přespolní běh v okolí Chotěšovského kláštera.
Chotěšov, Plzeňský kraj

Den země v Zoo Ostrava 2024

V sobotu 20. dubna 2024 se v ostravské zoologické zahradě uskuteční oslava svátku naší planety. Doprovodný program prezentující možnosti, jak každý z nás může jednoduše přispět k ochraně našeho okolního prostředí i celé planety.
Ostrava, Moravskoslezský kraj

Mezinárodní den památek v Českých Budějovicích

Statutární Město České Budějovice vás zve na Mezinárodní den památek, který se uskuteční v sobotu 20. dubna 2024 na několika místech v Českých Budějovicích. Letošní ročník bude s podtitulem „Slavné osobnosti a jejich domy“.
České Budějovice, Jihočeský kraj

1784 – Hostina pro biskupa Schaaffgotsche

Atmosféru slavnostního uvítání prvního biskupa v Českých Budějovicích umocní komentovaná ochutnávka dobové gastronomie.
České Budějovice, Jihočeský kraj

Nové články na Kudy z nudy

Fire jam – májové setkání u ohně

Májové ohně v parku u Volyňky! Státní svátek oslavíme stylově, a to firem jamem v parku. Nečekejte žádnou ohnivou marmeládu, ale těšte se na večer, u kterého nebude chybět hudba a spousta nadšenců, kteří se těší, jak budou točit a tančit s ohněm, jen co se budou linout libé zvuky.
Vimperk, Jihočeský kraj

Imagination Festival

Největší tuzemský festival soustředící se na drum & bass a harder styles nabízí propojení moderních elektronických hudebních žánrů a jedinečný audiovizuální zážitek na dvou stagích.
Praha 7, Praha

Ben Böhmer na Výstavišti

Po loňském fenomenálním úspěchu se berlínský producent Ben Böhmer vrací 21. července do Prahy, kde zahraje svůj další, jedinečný live set při západu slunce na Křižíkově fontáně.
Praha 7, Praha

Frontline Festival

Frontline Festival 2024 je největší rapová událost tohoto roku! Užijte si nejlepší artists a festivalovou atmosféru! Užijte si dvě festivalové noci 19. – 20. 7. 2024 na Výstavišti Holešovice.
Praha 7, Praha

Christian Löffler na Výstavišti

Německý producent, hudebník a výtvarník Christian Löffler propojí v audiovizuálním vystoupení elektronickou hudbu se světelnými efekty pražské Křižíkovy fontány.
Praha 7, Praha

Food Day Festival Holešov

Food Day Festival míří na zámek Holešov! Přijďte s námi procestovat kuchyně celého světa už 11.5. 2024 od 10:00.
Holešov, Zlínský kraj

Nuselské Blešky

Rezervujte si sobotu 8. června na setkání všech hledačů pokladů a milovníků haraburdí, starožitností, bazarů a sekáčů, v Komunitní zahradě Mečislavova.
Praha 4, Praha

První máj (s) Konsentem

V Kasár­na Kar­lín na vás bude 1. května čekat bohatý pro­gram, hud­ba, debaty, stánek s merchem, tombo­la a snad i pěkný počasí.
Praha 8, Praha